Halo PINKI, dostava hrane, se lahko pohvali z zavidljivo 36-letno tradicijo delovanja. Svoje poslanstvo smo začeli ustvarjati že prejšnje tisočletje, z glavnim ciljem zadovoljiti Vaše tovrstne želje in potrebe.

Dostava raznovrstne hrane in pijače na Vaš dom, delovno mesto, Vaše mesto druženja, prireditve, rojstne dneve... nam je v veliko veselje, saj tako lahko tudi mi prispevamo k tem, da Vas razbremenimo, razveselimo in tako z vsem tem polepšamo Vaš dan.

Brez Vaše pomoči nam ne bi uspelo! Rastemo skupaj z Vami, dragi "jedci", in se trudimo, da je naša ponudba Vam prijazna in prijetna.

Z razširitvijo območja dostave hrane smo se Vam želeli še približati in ponuditi prijetne tople obroke hrane in pijače na še več naslovov.

Hvala Vam za Vaše zaupanje! Obljubljamo Vam, da se bomo še naprej trudili, da bodo Vaše tovrstne želje upoštevane in da boste z nami zadovoljni!

Halo Pinki se nahaja na naslovu POD JEŽAMI 14 v Ljubljani. Dostava obratuje vsak dan od ponedeljka do nedelje. Poleg pizz vam nudimo testenine, solate, kosila, mehiško hrano,pijačo, sladice. Sprejemamo tudi študentske bone, tako osebni prevzem kot dostava na študentske bone!

Po predhodnem dogovoru je možna priprava in dostava jedi za večje število ljudi, oskrba s hrano na raznih piknikih, izvedba cateringa, …

Vabimo vas, da si pogledate našo ponudbo:

Veselimo se vašega obiska in vas lepo pozdravljamo.

HaloPinki na Facebooku