Pri določanju splošnih pogojev poslovanja so upoštevani veljavni predpisi po:

-Zakonu o preprečevanju dela in zaposlovanja na črno (Uradni List RS, št.12/2007-UPB1,29/10)
-Zakonu o varstvu potrošnikov (Uradni List RS,št.98/2004-UPB2,126/2007,86/2009)
-Zakonu o varstvu potrošnikov pred nepoštenimi poslovnimi praksami (Uradni List RS,št.53/2007)
-Zakonu o elektronskem poslovanju na trgu (Uradni List RS,št.96/2009-UPB2)

1. člen- DOLOČITEV DEJAVNOSTI
Podjetje HALO PINKI d.o.o. ima dejavnost trgovine po internetu določeno in vpisano v Poslovnem Registru Slovenije.

2. člen- JEZIK POSLOVANJA
Podjetje HALO PINKI d.o.o. posluje v slovenskem jeziku.

3. člen- FIRMA IN SEDEŽ PODJETJA,PODATKI O PODJETJU
Naziv: HALO PINKI d.o.o.
Sedež: POD JEŽAMI 14, 1000 Ljubljana
Elektronski naslov: info@halopinki.si

Tel 01 544 11 10
Transakcijski račun pri NLB d.d. LJ : SI56 02014 0090101615
Št. reg.vpisa:SRG 200501563 št. vložka: 061/13429300

Matična št. 1594397000
ID številka za DDV:SI83128590, davčni zavezanec:Da
Odgovorna oseba: Matjaž Trbežnik

4. člen- BISTVENE LASTNOSTI HALO PINKI IZDELKOV 
Bistvene lastnosti vseh izdelkov so napisane poleg vsakega izdelka v posamezni rubriki izdelki, s klikom na ikono. Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba v spletni strani HALOPINKI.SI ažurira in spreminja pogosto in hitro.

Slike in besedilo
Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Ponudnik ne odgovarja, če se izdelek ne ujema z izgledom izdelka na sliki. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za morebitne napake pri opisih izdelkov ne odgovarjamo.


5.člen- CENE HALO PINKI IZDELKOV
Cene izdelkov vključujejo DDV in se nahajajo v rubriki poleg izdelkov. Smo zavezanci za ddv.
Cenik velja od 01.08.2021. Pridržujemo si pravico spremembe cen brez predhodnega opozorila.
Najmanjše naročilo je odvisno od oddaljenosti kraja.

Kljub trudu, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Informacije o ceni se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Spletna stran vsebuje veliko število menijev in izdelkov, zato je vedno mogoče, da imajo nekateri navedeno napačno ceno ali naziv. Trudimo se, da je napak čim manj, toda ne zagotavljamo pravilnosti in nismo obvezani do nikakršnega nadomestila v zvezi z nepravilno ceno oziroma drugimi nepravilnostmi.

Vsa naročila oddana preko spletnega centra, lahko osebno prevzamete tudi osebno na naslovu podjetja.

Cene
Cene, prikazane na spletnem naslovu www.halopinki.si, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Cene vključujejo strošek prevoza.
• Spletne cene so cene, ki veljajo v primeru izvedbe naročila preko spletnega centra
• Akcijska cena je cena, ki jo za izdelek plača stranka ,kadar je to posebej omogočeno
• Akcijska cena je razlika med redno ceno in ceno s popustom

Spletne cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

Popusti ne veljajo za študentske bone, dodatke, indijsko, tajsko, kitajsko hrano, vina Koželj, sladice Karim Atelier,  Čokoladnica, Robin Hot omake.

Pri naročilu pizz, obstaja več možnosti ''akcije''. Ob naročilu dveh pizz, imate možnost tretje pizze PINKI ali MARGERITA gratis. V primeru, da se za to ne odločite, lahko uveljavljate popust kot je zgoraj navedeno, ob doseženem znesku.

Popusti in akcije se med seboj ne seštevajo

Za zdravstvene ustanove velja popust 10% ob dostavi.

Popusti ne veljajo na že znižane redne cene. Popusti ob osebnem prevzemu ne veljajo za pizze, ta cena je fiksna. Ob akciji 2=3 se popust ne obračuna, ne za dostavo in ne za osebni prevzem.

6.člen- DOSTAVA / STROŠKI DOSTAVE

Dostava
V spletnem centru stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenega blaga. Dostava naročenega blaga se izvede roku, ki je naveden na spletni strani samega izdelka, pod statusom čas dostave. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov.

Stroški dostave

Cena dostave je vključena v prodajno ceno artikla.
V primeru, da vas v času dostave ni doma in paketa ne prevzamete, vam morebitno novo pošiljanje ponovno zaračunamo.

Osebni prevzem
Izdelke, kupljene v spletnem centru lahko prevzamete tudi osebno na sedežu podjetja. Ko je naročeno blago pripravljeno za prevzem, vas o tem obvestimo preko elektronske pošte.

Plačila
Spletni center omogoča izbiro plačevanja gotovina ali kartica zgolj informativno, zaradi zakonsko določene izstavitve računa. Spletno plačevanje, razen PAYPAL še ni omogočeno

S plačilno kartico ob dostavi/osebnem prevzemu

Plačilo z gotovino ob dostavi /osebnem prevzemu

7.člen- PODROBNA UREDITEV PLAČILA,NAČINA IN ROKA DOBAVE

Z oddajo spletnega naročila kupec potrdi strinjanje s splošnimi pogoji poslovanja in jih brezpogojno sprejema v celoti. Prodajna pogodba na daljavo med kupcem in ponudnikom je sklenjena, ko kupec potrdi naročilo.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številko 01544 11 11 ali na elektronskem naslov info@halopinki.si

Oddano naročilo je potrditev, da naročujete dostavo izdelkov in ste jih dolžni plačati v celoti dostavljavcu. Naročeno blago plačate neposredno dostavljavcu ob dostavi z gotovino oziroma z v naprej dogovorjenim drugim načinom plačila. Sprememba naročila ali roka dobave se lahko izvede najkasneje (10 minut) po oddaji naročila, tako, da po telefonu pokličete našega telefonskega operaterja.

V izrednih primerih, ko zaradi kakšnih okoliščin naročila ni mogoče dostaviti v določenem času, je ponudnik dolžan o tem naročnika tudi obvestiti. Izpolnitev naročila na podlagi oddanega naročila je vedno stvar halopinki.si dostave hrane na dom in uporabnika spletne strani, enako velja za postopek plačila.

a) Plačilo izdelkov:ob prevzemu, s kartico ali gotovino, neposredno vozniku.
b) Način dobave: osebni prevzem ali dostava


8.člen- PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE
Stranka (potrošnik) ima pravico v da v roku 1 ure od nakupa oziroma od prejema izdelka odstopi od pogodbe brez navedbe razloga in vrne izdelek.. Potrošnik nam lahko pošlje mail z odstopom od pogodbe ali pošlje katerokoli nedvoumno izjavo, iz katere jasno izhaja, da odstopa od pogodbe na spletni stran www.halopinki.si. V tem primeru prodajalec pošlje potrošniku po elektronski pošti potrdilo o prejemu takšnega odstopnega obrazca. Šteje se, da je potrošnik podal odstopno izjavo pravočasno, če jo pošlje v roku, določenem za odstop od pogodbe. Možnost odstopa od pogodbe je namenjena temu, da izdelek lahko odprete, pregledate in če vam ne ustreza, ali pa so bila vaša pričakovanja drugačna, odstopite od nakupa.
Pred vračilom blaga, nas lahko obvestite na info@halopinki.si. Blago lahko vrnete na dva načina:,
• s kupljenim blagom se na lastne stroške osebno oglasite na sedežu podjetja in tam opravite vračilo kupljenega blaga skupaj s pripadajočo dokumentacijo oziroma je neposredno zavrnete vozniku ob dostavi

Prejeta naročila preko spletnega centra lahko potrošnik brez dodatnih stroškov prekliče do prejema elektronskega sporočila o tem, da je bilo naročilo že odpremljeno s spletnega centra halopinki.si. Obvestilo o preklicu naročila je možno izključno preko elektronske pošte info@halopinki.si ali po telefonu . V elektronskem sporočilu navedite naslednje podatke:
1. V naslovu sporočila: Preklic naročila
2. V vsebini sporočila: a) ime in priimek potrošnika b) naslov potrošnika c) številka naročila

9.člen- STROŠKI,POVEZANI Z UPORABO KOMUNIKACIJSKEGA SREDSTVA
Pri uporabi komunikacijskega sredstva, ni nobenih stroškov, ki bi lahko v zvezi s to uporabo nastali.

10.člen- ROK VELJAVNOSTI PONUDBE
Rok veljavnosti prejete ponudbe je 1 ura. Po poteku tega roka, se ponudba šteje za nično. Cene veljajo na dan naročila in se ne spreminjajo.

11.člen- TOČNA NAVEDBA TEHNIČNIH KORAKOV, KI VODIJO DO NAROČILA (SKLENITVE POGODBE)
a) na prvi strani izberite zavihek: HALO PINKI izdelki.
b) izberite izdelek, ki ga želite naročiti in kliknite ikono: V košarico.
c) če želite naročiti več izdelkov, jih po istem postopku dodajte v košarico.
d) po končanem nakupu, kliknite na zavihek: Na blagajno.
e) v rubriki: Podatki naročnika vpišite svoje podatke ter nato kliknite zavihek: Naprej. Polja, označena z * je treba obvezno izpolniti.
f) v rubriki: Način plačila izberite želeni način plačila s klikom na ikono ter nato kliknite zavihek: Naprej.
g) v rubriki: Pregled naročila preglejte in preverite vaše naročilo, nato kliknite zavihek: Naroči, za zaključek nakupa, ali kliknite zavihek: Nazaj , če želite popraviti vaše naročilo.
h) po zaključenem naročilu, na vaš e-poštni naslov bo prišlo obvestilo o naročilu in povzetek vašega naročila. S tem korakom je postopek naročanja zaključen.

12.člen- SHRANJEVANJE POGODB
Vse sklenjene pogodbe se hranijo na sedežu podjetja; dostop do le-teh je možen z naročilom po e-pošti:info@halopinki.si ali s klicem na tel.št. 01 544 11 10

13.člen- NAVEDBA TEHNOLOŠKIH SREDSTEV,KI OMOGOČAJO PREPOZNAVANJE IN POPRAVLJANJE NAPAK,PRED ODDAJO NAROČILA
Pred zaključkom naročila, v rubriki. Pregled naročila, lahko vaše naročilo pregledate in se s klikom na zavihek: Nazaj vrnete na prejšnje korake ter tako vaše naročilo preverite in popravite.
V primeru, da pri vpisovanju podatkov naročnika izpustite katerega od obveznih podatkov za vnos (le-ti so označeni z *),vas bo program opozoril tako, da se bo manjkajoče polje pobarvalo rdeče ter vas pisno opozoril da izpolnite obvezna polja. Program vsebuje pisna opozorila tudi v primeru drugih pomanjkljivosti (prazna košarica, neveljaven oziroma nepravilno vpisan elektronski naslov ipd).

14.člen- JEZIKI, V KATERIH JE MOŽNO SKLENITI POGODBO
Jeziki, v katerih je možno skleniti pogodbo(opraviti nakup) so: slovenščina in angleščina.

15.člen- PRITOŽBE IN SPORI
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Pritožbe lahko podate na e-naslov info@halopinki.si
Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

16.člen- O spletnem mestu HALOPINKI.SI
Podjetje HALO PINKI d.o.o. z spletnim naročanjem na halopinki.si
Kontakti
Če potrebujete splošne informacije ali pomoč o spletni ponudbi, uporabi spletne strani, spletnih naročilih, spletni dostavi ali vračilih blaga, se lahko obrnete na naše osebje.
Pon - pet: od 9:00 do 16:00
Telefon:01544 11 10
E-pošta info@halopinki.si

Kje se nahajamo?
HALO PINKI d.o.o., Pod ježami 14,1000 Ljubljana

Vsa naročila oddana preko spletnega centra, lahko osebno prevzamete na naslovu podjetja.

Spletni center halopinki.si zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z do 256 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše osebne in transakcijske podatke, ki jih pošiljate v spletno trgovino.

INFO@HALOPINKi.SI .V sporočilu je obvezno potrebno navesti naslednje podatke:
1. V naslovu sporočila: Ukinitev uporabniškega računa.
2. V vsebini naročila: a) ime in priimek uporabnika, b) naslov uporabnika, c) elektronska pošta, s pomočjo katere je bil odprt uporabniški račun.
Zahtevek za ukinitev uporabniškega računa mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun tudi odprt. O ukinitvi vas bomo obvestili preko elektronske pošte.
Varno spletno nakupovanje
Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov med vašim računalnikom in spletnim centrom halopinki.si poteka preko varne šifrirane povezave oziroma s klikom na ikono GeoTrust na uvodni strani.
Zbiranje osebnih podatkov
Obveščamo vas, da zbiramo (obdelujemo) vaše osebne podatke, ki smo jih pridobili:
• ob registraciji za spletno nakupovanje (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, IP naslov),
• ob spletnem nakupu (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, naslov za dostavo, telefonska številka, podatki o času in predmetu nakupa, IP naslov),
• ob morebitnih pritožbah, reklamacijah, uveljavljanju garancije in drugih zahtevkih (ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonska številka, podatki o času in vsebini ter o načinu reševanja teh zahtevkov, podatki o času in predmetu nakupa),
• ob naročilu na e-novice (elektronski naslov),
• in na podlagi morebitne vaše izrecne privolitve ter izključno za namene za katere ste podali privolitev,
• ob naročilu na e-novice (elektronski naslov) in na podlagi morebitne vaše izrecne privolitve ter izključno za namene za katere ste podali privolitev.

Varovanje osebnih podatkov
Obvezujemo se, da bodo od vas prejeti osebni podatki v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja HALO PINKI d.o.o. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z najvišjimi standardi varnosti in diskretnosti ter vedno v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in drugimi predpisi s tega področja (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov idr.). Lahko ste prepričani, da so vaši osebni podatki pri nas ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem ali neavtoriziranim dostopom s strani tretjih oseb.

Vaše pravice v zvezi z varstvom osebnih podatkov. Če želite v spletnem centru halopinki.si ukiniti vaš uporabniški račun, nam to sporočite na naslov info@halopinki.si


Obveščamo vas, da:
• vaši osebni podatki ne bodo obdelovani za noben drug namen, kot za namen zaradi katerega so bili zbrani;
• se bodo osebni podatki, pridobljeni na podlagi privolitve (soglasja) in za namen iz privolitve, obdelovali dokler vaše privolitve ne boste preklicali (umaknili). Ostale pridobljene osebne podatke pa bomo hranili do poteka zakonskega roka hrambe. Osebne podatke obdelujemo za: pošiljanje naročil, vzpostavitev kontakta s stranko po oddanem naročilu, namen nagradne igre - identifikacija nagrajencev, vzpostavitev stika z nagrajenim, pošiljanje nagrade nagrajencu, pošiljanje e-novic. Podatke hranimo do strankine zahteve  po izbrisu. Ker obdelava osebnih podatkov temelji na vaši privolitvi, imate vedno možnost to privolitev spremeniti ali preklicati in za vnaprej glede vaših osebnih podatkov odločiti drugače.

• imate po zakonu pravico od družbe zahtevati dostop do podatkov, njihov popravek, izbris ali omejitev obdelave ter pravico vložiti ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov in zahtevo za prenos osebnih podatkov. Navedene pravice lahko uveljavljate s pisno zahtevo, poslano na naslov HALO PINKI d.o.o., POD JEŽAMI 14, 1000 Ljubljana, ali na elektronski naslov INFO@HALOPINKI.SI;
• lahko pri družbi pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov kontaktirate preko e-naslova INFO@HALOPINKI.SI
• lahko pri nadzornem organu (Informacijski pooblaščenec RS) vložite pritožbo, če obdelava osebnih podatkov ne bi bila skladna s predpisi;
• lahko osebne podatke obdelujejo tudi pogodbeni partnerji, s katerimi ima družba sklenjene pogodbe o obdelovanju osebnih podatkov in ki hkrati lahko zagotavljajo ustrezno visoko raven varstva osebnih podatkov;
• osebni podatki ne bodo posredovani tretjim osebam razen tistim uporabnikom, ki imajo za to podlago v zakonu, pogodbi ali izkažejo drugo pravno podlago;
• v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko pri družbi obstaja avtomatizirano sprejemanje odločitev, vključno z oblikovanjem profilov, in sicer zaradi analize preferenc posameznikov in prilagajanja ponudbe družbe tem preferencam ter v primeru posameznikove izrecne privolitve, za njegovim preferencam prilagojeno informiranje o produktih, storitvah, novostih in drugih pomembnih obvestilih

Odveza odgovornosti
Upravljavec spletnega centra HALO PINKI d.o.o., stremi k najvišji mogoči stopnji ažurnosti in pravilnosti objavljenih podatkov na spletni strani www.halopinki.si. Kljub temu pa lahko zmanjšana stopnja delovanja uporabljene tehnološke rešitve, vnos, prenos ali pa kakršnakoli druga obdelava podatkov povzroči napako, ki je prikazana na spletni strani. V primeru, da obiskovalec spletne strani ocenjuje, da gre za napačno prikazan podatek, nam to vedno lahko sporoči na elektronski naslov info@halopinki.si ali pa na telefon (01) 544 11 10.

V takem primeru bo podjetje HALO PINKI d.o.o. kupca obvestilo o spremembah in mu omogočilo odstop od pogodbe ali zamenjavo naročenega artikla.
Podjetje HALO PINKI d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani.

Pomoč in dodatna vprašanja
Če imate glede naše ponudbe ali uporabe spletnega centra halopinki.si dodatna vprašanja ali pa potrebujete več informacij, je pomoč pri roki, lahko pa nam tudi pišete na naslov info@halopinki.si ali nas pokličete na telefon:
Pon - pet: od 9:00 do 16:00
Telefon: 01 544 11 10

E-pošta:
info@halopinki.si
Ljubljana, 1.9.2021
Pomoč in naročila
01 544 11 10
info@halopinki.si


 01.09.2021HaloPinki na Facebooku